Pastërtia

By |2021-11-30T18:05:40+00:00November 18th, 2016|

Pastërtia

Nga libri “El Vexhiz fi Fikhis Suneh uel Kitabil Aziz”, i Abduladhim ibën Bedevi el Halefi

Pastërtia në kuptimin gjuhësor është të pastruarit dhe dlirësia nga papastërtitë aksidentale, materiale apo shpirtërore.

Ndërsa në kuptimin terminologjik ajo është ngritja […]

Traditat e Natyrshme

By |2021-11-30T18:06:50+00:00November 2nd, 2016|

Integer molestie eros at urna sodales pharetra quis vitae diam. Sed quis dui ultrices, suscipit eros quis, faucibus eros. Vivamus lectus nisl, malesuada nec viverra eu, facilisis ut odio.

Go to Top