Pyetje-Përgjigje për Agjërimin

By |2021-12-31T12:12:52+00:00November 18th, 2021|

(Pyetja Nr. 82) Anonim

Jam zgjuar per syfyr pas dy tri ditve qe nuk kisha agjeruar per shkak te disa problemeve shendetsore dhe kam harru ta shoh kur perfundon syfyri. Pasi hengra syfyr ishte bere ora […]