Këndi me Pyetje dhe Përgjigje

Pyetje-Përgjigje rreth Kuranit

December 1st, 2022|0 Comments

Pyetje-Përgjigje rreth Kuranit (Pyetja Nr. 30) Suela / Maqedoni Pershendetje. Po du me dit a lejohet leximi i Kuranit me thonj te rritur dhe te lyer? Falemimderit. Përgjigje / 25-01-2018 Nuk ka ndonje [...]

Pyetje-Përgjigje rreth Pendimit

January 22nd, 2023|0 Comments

Pyetje-Përgjigje rreth Pendimit   (Pyetja Nr. 27) Besir / Kacanik Message: deshta me dit p.sh nese ke sprova a ban me lyp vdekjen edhe nese e lyp a eshte gjuna deshta me dit kete pytje? Përgjigje / [...]

Pyetje-Përgjigje rreth Besimit (3)

January 18th, 2023|0 Comments

Pyetje-Përgjigje rreth Besimit (3)   (PYETJA NR. 112) Valmir Asalamu alejkum! Kohet e fundit po me ndodhin gjëra të çuditshme!! Sa herë që e shtoj ibadetin ndaj Allahut( me koncentrim te theksuar , nafile namaz, [...]

Pyetje-Përgjigje rreth Besimit (2)

January 18th, 2023|0 Comments

Pyetje-Përgjigje rreth Besimit (2)   (PYETJA NR. 100) SHPEND Message: Selam Alejkum. Vlla i dashur a lejohet me pre kurban per nje njeri te semur qe osht afer vdekjes p.sh edhe arsyeja nqofse po edhe [...]

Pyetje-Përgjigje rreth Ekonomisë

January 20th, 2023|0 Comments

Pyetje-Përgjigje rreth Ekonomisë   (Pyetja Nr. 52) Enes / Itali Selamu alejkum. Desha te pyes rreth “Bitcoin”, si eshte çeshtja rreth monedhave elektronike nga pikepamja fetare? Allahu ju ruajte! Përgjigje / 01-02-2018 Ue alejkumu selam [...]