Pyetje-Përgjigje rreth Zekatit

By |2023-01-22T14:38:25+04:00January 22nd, 2023|Categories: Rreth Zekatit, Zekati|

Pyetje-Përgjigje rreth Zekatit   (Pyetja Nr. 16) Elvana Es selamu alejkum. A mund te me tregoni ne lidhje me zekatin? Nese shuma per kete vit eshte caktuar ne 4500.000 leke te vjetra dhe pjesetohet me 40,i bie qe te japim rreth 112.500 leke te vjetra zekat? A mundem ta dorezoj zekatin ne nje shtepi te [...]