Pyetje-Përgjigje rreth Mjekësisë

By |2021-12-31T12:16:51+00:00December 31st, 2021|


Pyetje-Përgjigje rreth Mjekësisë dhe Shëndetit


(Pyetja Nr. 46) Adem

Esselamu alejkum. A eshte e ndaluar pirja e Marijuanes, dhe sa dite nuk pranohet namazi nese e pin dhe sa dite nese pin alkool? Mos […]