Pyetje-Përgjigje për Ekonominë

By |2021-12-30T17:47:48+00:00December 30th, 2021|


Pyetje-Përgjigje për Ekonominë dhe çeshtjet financiare


(Pyetja Nr. 52) Enes / Itali

Selamu alejkum. Desha te pyes rreth “Bitcoin”, si eshte çeshtja rreth monedhave elektronike nga pikepamja fetare? Allahu ju ruajte!

Përgjigje / 01-02-2018

Ue alejkumu […]