Pyetje-Përgjigje rreth Kuranit

By |2023-01-17T17:44:02+04:00December 1st, 2022|Categories: Kuran, Rreth Kuranit|

Pyetje-Përgjigje rreth Kuranit (Pyetja Nr. 30) Suela / Maqedoni Pershendetje. Po du me dit a lejohet leximi i Kuranit me thonj te rritur dhe te lyer? Falemimderit. Përgjigje / 25-01-2018 Nuk ka ndonje ndalese nga leximi i Kuranit me thonje te rritur e te lyer, por lyerja e thonjeve mund te pengoje ujin [...]