Pyetje-Përgjigje rreth Xhihadit

By |2023-01-22T14:35:46+04:00January 22nd, 2023|Categories: Rreth Xhihadit, Xhihadi|

Pyetje-Përgjigje rreth Xhihadit   Ne lidhje me pergjigjen e Pyetjes Nr. 12 / Albani / Kosove (Maj, 2015) Selam alejkum. Te pyetjet dhe pergjigjet kaptina e Xhihadit pyetja e 12 te eshte ber kjo pyetje: (Pyetja Nr. 12) Eri / Tiranë / 16-4-2009 Message: o vlla a eshte e vertete se imam ALBANI ka dhene [...]