Pyetje-Pergjigje rreth çështjeve Familjare dhe Shoqërore (3)

By |2023-09-15T15:38:53+04:00September 15th, 2023|Categories: Rreth Familjes|

Pyetje-Pergjigje rreth çështjeve Familjare dhe Shoqërore (3)   (Pyetja Nr. 162) Valmir Asalamualajkum! Sapo lexova se ne Britanin e Madhe, mjeket kane bere transplantin e mitres. Mitra i eshte dhuruar motres nga motra. A lejohet ne Islam? A mund te konsiderohet zina, edhe pse ky organ eshte shkeputur tanime nga trupi i motres si donatore [...]

Pyetje-Pergjigje rreth çështjeve Familjare dhe Shoqërore (2)

By |2023-01-19T12:57:39+04:00January 19th, 2023|Categories: Rreth Familjes|

Pyetje-Pergjigje rreth çështjeve Familjare dhe Shoqërore (2)     (Pyetja Nr. 100) Anonim / Shqiperi / 12-10-2010 Message: eselamu alejkum. Desha me dit se cfar te drejtash ka nje burr ndaj gruas se tij dhe kush duhet me shume sipas islamit gruaja apo femijet? Përgjigje / 15-10-2010 E sa per ate se kush duhet me [...]

Pyetje-Pergjigje rreth çështjeve Familjare dhe Shoqërore (1)

By |2023-01-19T12:52:35+04:00January 19th, 2023|Categories: Rreth Familjes|

Pyetje-Pergjigje rreth çështjeve Familjare dhe Shoqërore (1)   (Pyetja Nr. 50) Anonim / Tiranë / 24-4-2009 Message: Selam alejkum, desha te pyes lidhur me nje vella timin musliman, ai ka kerkuar nje vajz disa here per martese dhe ajo ka refuzuar, tani ky vellai po e konsideron ate motren si fajtore per vuajtjet e tij. [...]

Go to Top