Pyetje-Përgjigje për Namazin (1)

By |2021-11-30T17:59:08+00:00November 18th, 2021|


(Pyetja Nr. 11) Fehmi / Meke: / 4-4-2008

Message: eselamu alejkum. Allahu ju shperbleft!
Nese nje person gabon gjate namazit te akshamit ne vend se ti fale 3 rekate farz i ka falur 4, dhe ka harruar […]