Jeni këtu:Home-Pyetje-Rreth Agjerimit

Pyetje-Përgjigje rreth Agjërimit (1)

By |2023-01-19T16:48:01+04:00January 19th, 2023|Categories: Rreth Agjerimit|

Pyetje-Përgjigje rreth Agjërimit (1)   (Pyetja Nr. 50)  Mevludin / Maqedoni Selam alejkum, kam nje pytje rreth agjerimit: Gjate punes ne te cilen nuk mundesh te agjerosh, dhe mvaret egzistenca krejt nga nje person, a eshte gjynah mos me agjeru apo duhet kaz? Pergjigje / 16-05-2017 Agjerimi i muajit Ramazan eshte detyrim per cdo musliman [...]

Go to Top