Të Fundit

 • Cilat janë Bazat e Islamit

  Bazat e Islamit   Në hadithin e mirënjohur të Xhibrilit, të cilin e transmeton Umeri (Allahu qoftë i kënaqur...

 • TREGU I KAPITALIT

  Tregu i Kapitalit – BURSA   NË PESHOREN E LEGJISLACIONIT ISLAM Hyrje Falënderimi i takon vetëm Allahut. Vetëm Atë falenderojmë,...

 • Terminologjia e Hadithit (2)

  Tedlisi – Fshehja Përkufizimi i tij, llojet e tij, disa prej mudelisinëve dhe gjykimi për hadithin Mudeles Autor: Dijetari...

 • Shkencat e Kuranit (2)

  BAZA E PARE ZBRITJA E KURANIT Nga Libri: Njohuri Elementare Në Shkencat E Kuranit Autor: Abdullah ibën Jusuf el...

 • Shkencat e Kuranit

  Njohuri elementare në shkencat e Kuranit   Autor: Abdullah ibën Jusuf el Xhudej Përktheu: Bledar Albani Parathënia e autorit...

 • Terminologjia e Hadithit (1)

   Terminologjia e Hadithit   Autor: Dijetari i madh Muhamed ibën Salih el Uthejmin (Allahu e mëshiroftë!) Përktheu: Dr. Bledar...

 • El Xhamiu es Sagir (1)

    Hadithet e sakta të librit “El Xhamiu es Sagir ue Zijadetuhu” Muhadithi i kohës: Muhamed Nasirudin el Albani...

 • Pendimi Sinqertë (3)

  Pendimi është i domosdoshëm për gjynahet e mëdha e të vogla   Nga libri: Orientuesi i Shpirtit drejt Pendimit...

 • Llojet e Zemrave

  Llojet e Zemrave Nga Libri: Ardhja në ndihmë njeriut të trishtuar kundër intrigave të djallit të mallkuar Autor: Ibën Kajjim el...

Video

Mrekullite e Krijuesit; Relax Shpirteror dhe Fizik (Full HD)

27.04.2015 10:10 PM | Comments Off on Mrekullite e Krijuesit; Relax Shpirteror dhe Fizik (Full HD)

 

Show Video

QELLIMET E XHIHADIT NE RRUGE TE ALLAHUT – SALIH TAHA EBU ISLAM

17.07.2014 10:58 PM | Comments Off on QELLIMET E XHIHADIT NE RRUGE TE ALLAHUT – SALIH TAHA EBU ISLAM

Show Video

Kuran

Shkencat e Kuranit (2)

06.02.2017 1:45 PM | No Comments

BAZA E PARE ZBRITJA E KURANIT Nga Libri: Njohuri Elementare Në Shkencat E Kuranit Autor: Abdullah ibën Jusuf el Xhudej Kjo bazë përfshin pjesët e mëposhtme: Pjesa e parë:...

Read more

Hadith

Terminologjia e Hadithit (2)

06.02.2017 2:08 PM | No Comments

Tedlisi – Fshehja Përkufizimi i tij, llojet e tij, disa prej mudelisinëve dhe gjykimi për hadithin Mudeles Autor: Dijetari i madh Muhamed ibën Salih el Uthejmin (Allahu e mëshiroftë!)...

Read more

Akide - Besim

Cilat janë Bazat e Islamit

15.02.2017 11:22 AM | No Comments

Bazat e Islamit   Në hadithin e mirënjohur të Xhibrilit, të cilin e transmeton Umeri (Allahu qoftë i kënaqur me të!), thuhet: “Më pas vazhdoi: “Më trego çfarë është...

Read more

Fikh - Dispozita Islame

TREGU I KAPITALIT

08.02.2017 4:23 PM | Comments Off on TREGU I KAPITALIT

Tregu i Kapitalit – BURSA   NË PESHOREN E LEGJISLACIONIT ISLAM Hyrje Falënderimi i takon vetëm Allahut. Vetëm Atë falenderojmë, Atij i kërkojmë ndihmë dhe falje të gjynaheve tona. I...

Read more

Tezkije - Pastrim Shpirteror

Pendimi Sinqertë (3)

01.02.2017 2:57 PM | No Comments

Pendimi është i domosdoshëm për gjynahet e mëdha e të vogla   Nga libri: Orientuesi i Shpirtit drejt Pendimit të Sinqertë Autor: Selim Iben Ijd el Hilali Perktheu: Bledar...

Read more

Metodologji - Menhexh

Rruga e Ehli Sunetit

27.01.2017 10:39 AM | No Comments

Rruga Ehli Sunetit dhe Xhematit Nga Dijetari: Muhamed ibën Salih el Uthejmin Përktheu: Bledar Albani     Falënderimet i takojnë vetëm Allahut. Vetëm Atë falënderojmë, Atij i kërkojmë ndihmë,...

Read more

Pyetje-Pergjigje

Pyetje-Pergjigje rreth Pastrimit: Abdesi, Gusli, Menstruacionet, etj. (2)

15.11.2015 11:00 AM | No Comments

Pyetja: Es selam alejkum kam dy pyetje; 1) Hoxhe kam probleme me hemoroidet(zorren e trashe) dhe shpeshhere smund ta kryej nevojen si duhet ,prandaj shpeshhere kam probleme me abdest...

Read more

Dija - Shkenca

Edukata e nxënësit të dijes

28.01.2017 10:13 AM | No Comments

  EDUKATA E NXENESIT TE DIJES DHE SHKAQET NDIHMUESE PER MARRJEN E DIJES Muhamed ibën Salih el Uthejmin   1. Edukata e nxënësit të dijes Nxënësi i dijes duhet...

Read more

Familjare - Shoqerore

Sistemi Familjar në Islam

30.01.2017 7:42 AM | No Comments

SISTEMI FAMILJAR NE ISLAM   Autor: Muhamed ibën Ali el Xhami Përktheu: Unejs Shuajb Murati Recensoi: Bledar Albani Këtu do të gjeni: Qëllimet e martesës në Islam Kush e...

Read more

Libra

Gjynahu i kobshëm – IMORALITETI

04.05.2013 10:59 PM | No Comments

Titulli i Librit: “Gjynahu i kobshëm – IMORALITETI, Përkufizimi i tij, moslejueshmëria, dëmet, shkaqet, mbrojtja prej ti dhe çështje të ndryshme në lidhje me të” Titulli në origjinal: “EZ...

Read more

Kategoritë

Na ndiqni në Facebook