PENDIMI I SINQERTË

By |2024-01-30T14:34:51+04:00January 26th, 2024|Categories: Pastrimi Shpirtit|

DREJTIMI I SHPIRTIT NË RREGULLAT E PENDIMIT TË SINQERTË   Autor: Selim ibën Ijd el Hilali Përktheu: Bledar Albani Kapitulli i parë PENDIMI I SINQERTË Vëllezër të dashur! Allahu ju drejtoftë në të vërtetën! Dijeni se fjala En nasuh- i sinqertë, i pastër, është në formën sipërore, duke pasur qëllim zmadhimin dhe madhërimin, siç mund [...]