Category Archives: Rreth Namazit

Pyetje-Pergjigje rreth Namazit (5)

21.10.2017 3:35 PM | No Comments

Selam alejkum. Pasi qe dita po shkurtohet deshta me pyet, a ban me fal namazin e sabahut para vaktit? Ue alejkumu selam! Lavderimet i takojne Allahut dhe paqja e bekimet e Allahut qofshin mbi Muhamedin! Allahu thote ne Kuran:...

Read more

Pyetje-Pergjigje rreth Namazit (4)

09.05.2013 5:32 PM | No Comments

(Pyetja Nr. 200) Anonim / Maqedoni / 29-04-2011 Message: Es-selamun Alejkum hoxh, kam dy pytje : 1. Nje hoxh i medh’hebit hanefi po kembengul dhe po thot se aj person i cili kollitet tri her ne namaz apo leviz...

Read more

Pyetje-Pergjigje rreth Namazit (3)

09.05.2013 4:57 PM | No Comments

  (Pyetja Nr. 150) Iliri / Itali / 15-09-2010 Message: selamu alejkum. Une deshta me la zekatin. A lejohet me i thene atij vella qe ja jap thjeshte merri keto leke ose si sadaka per arsye qe shuma e pasurise...

Read more

Pyetje-Pergjigje rreth Namazit (2)

09.05.2013 4:33 PM | No Comments

(Pyetja Nr. 100) Abdurrahman / Itali / 9-5-2009 Message: selam alejkum vella Nese ka mundesi te me sqaroni kete rast: nje vella musliman gjate marrjes se abdesit (duke qene se ka kepuce) lan kemben e djathte dhe pastaj vesh...

Read more

Pyetje-Pergjigje rreth Namazit (1)

09.05.2013 4:11 PM | No Comments

(Pyetja Nr. 50) Beni / Shqipëri: / 9-8-2008 Mesagge: Selamu Alejkum Kisha nje pyetje ne lidheje me nje problem qe na doli ne xhami. Imami na e fali namazin dhe mbasi e mbaruam ate, ati u kujtua se nuk...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë