Category Archives: Rreth Haxhit

Pyetje-Përgjigje rreth Haxhit

27.07.2017 10:23 AM | No Comments

Selam alejkum. Allahu i lartesuar iu shperblefte me te mira. 1)Kam dy pyetje ne lidhe me therjen Kurbanin? Berau r.a. tregon: “Pejgamberi a.s. na mbajti hytben pas faljes së namazit ditën e Kurban-Bajramit dhe tha: “Kushdo që fal namazin...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë