5. SURJA “EL MAIDE” – TRYEZA

By |2024-03-11T22:43:59+04:00May 21st, 2023|Categories: Kurani Shqip|

SURJA "EL MAIDE" - TRYEZA (Surja Nr. 5, Medinase, 120 ajete) Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit O besimtarë[1]! Përmbushni marrëveshjet[2]! Ju është lejuar mishi i kafshëve[3], përveç atyre që ju lexohen (në këtë sure) dhe përveç gjahut derisa të jeni në Ihram.[4] Allahu vendos çfarë të dëshirojë.[5] O [...]