Category Archives: Mjekesia

Statusi i shkencës së mjekësisë në Islam

06.11.2015 9:44 PM | No Comments

Statusi i shkencës së mjekësisë në Islam   Falënderimi i qoftë All-llahut, ne e lavdërojmë Atë dhe kërkojmë ndihmë dhe falje prej Tij!  Kërkojmë strehim tek Allahu nga të këqijat e vetes dhe të veprave tona! Atë që Allahu...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë