Home » Video
Video2021-11-19T10:29:40+00:00

Video

Namazi i Teravive – El Albani

NAMAZI I TERAVIVE I dijetarit të madh dhe muhadithit të kohës Muhamed Nasirudin  el Albani (Allahu e mëshiroftë!) Titulli i librit në origjinal: “Salatu et Teravih” Autor: Muhamed Nasirudin el Albani Përktheu: Dr. Bledar Albani [...]

SURJA EL HIXHR (15)

SURJA EL HIXHREl Hixhr është emër lugine mes Medines dhe Levantit, ku ka banuar populli Themud, populli i Salihut (alejhis selam). (Surja Nr. 15, Mekase, 99 ajete) Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, [...]

SURJA EN NAHL (16)

SURJA EN NAHL - BLETA (Surja Nr. 16, Mekase, 128 vargje) Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit  أَتَىٰٓ أَمْرُ ٱللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ ۚ سُبْحَـٰنَهُۥ وَتَعَـٰلَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ 1. Urdhri i Allahut erdhi (është [...]

Shkencat e Kuranit

Njohuritë elementare në Shkencat e Kuranit

Kurani Arabisht – Lexim dhe Dëgjim

Dëgjo Kuranin nga lexuesit më të shquar

Namazi i Teravive – El Albani

NAMAZI I TERAVIVE I dijetarit të madh dhe muhadithit të kohës Muhamed Nasirudin  el Albani (Allahu e mëshiroftë!) Titulli i librit në origjinal: “Salatu et Teravih” Autor: Muhamed Nasirudin el Albani Përktheu: Dr. Bledar Albani [...]

SURJA EL HIXHR (15)

SURJA EL HIXHREl Hixhr është emër lugine mes Medines dhe Levantit, ku ka banuar populli Themud, populli i Salihut (alejhis selam). (Surja Nr. 15, Mekase, 99 ajete) Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, [...]

SURJA EN NAHL (16)

SURJA EN NAHL - BLETA (Surja Nr. 16, Mekase, 128 vargje) Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit  أَتَىٰٓ أَمْرُ ٱللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ ۚ سُبْحَـٰنَهُۥ وَتَعَـٰلَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ 1. Urdhri i Allahut erdhi (është [...]

Pyetje-Pergjigje rreth Kuranit

Vizito Këndin
Go to Top