Video2021-11-19T10:29:40+00:00

Video

SURJA IBRAHIM (14)

SURJA IBRAHIM (Surja Nr. 14, Mekase, 52 ajete) Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit الٓر ۚ كِتَـٰبٌ أَنزَلْنَـٰهُ إِلَيْكَ لِتُخْرِجَ ٱلنَّاسَ مِنَ ٱلظُّلُمَـٰتِ إِلَى ٱلنُّورِ بِإِذْنِ رَبِّهِمْ إِلَىٰ صِرَٰطِ ٱلْعَزِيزِ ٱلْحَمِيدِ [...]

Agjërimi – Fikhus Sunneh

AGJËRIMI Nga libri: Fikhus Sunneh - Legjislacioni i Traditës Profetike Autor: Sejjid Sabik Përktheu: Një grup përkthyesish Nxjerrja e Haditheve me gjykimet e Shejh Albanit: Dr. Bledar Albani AGJËRIMI (ES-SIJAM) Sijam në përgjithësi do të [...]

Shkencat e Kuranit

Njohuritë elementare në Shkencat e Kuranit

Kurani Arabisht – Lexim dhe Dëgjim

Dëgjo Kuranin nga lexuesit më të shquar

SURJA IBRAHIM (14)

SURJA IBRAHIM (Surja Nr. 14, Mekase, 52 ajete) Me Emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit الٓر ۚ كِتَـٰبٌ أَنزَلْنَـٰهُ إِلَيْكَ لِتُخْرِجَ ٱلنَّاسَ مِنَ ٱلظُّلُمَـٰتِ إِلَى ٱلنُّورِ بِإِذْنِ رَبِّهِمْ إِلَىٰ صِرَٰطِ ٱلْعَزِيزِ ٱلْحَمِيدِ [...]

Agjërimi – Fikhus Sunneh

AGJËRIMI Nga libri: Fikhus Sunneh - Legjislacioni i Traditës Profetike Autor: Sejjid Sabik Përktheu: Një grup përkthyesish Nxjerrja e Haditheve me gjykimet e Shejh Albanit: Dr. Bledar Albani AGJËRIMI (ES-SIJAM) Sijam në përgjithësi do të [...]

Pyetje-Pergjigje rreth Kuranit

Vizito Këndin
Go to Top