Al-Faatiha
the download will begin in 10 seconds (limit : 500ko/s)
All zip Quran

1
2

  1. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  2. الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
  الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
  3. الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
  4. مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
  مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
  5. إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
  إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
  6. اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
  اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
  7. صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ
  صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ

  Sqarim

  Përkthimi në Shqip i Kuranit në këtë artikull nuk është përkthimi i Rrugetepaqes.net

  Përkthimi i Rrugetepaqes.net është një version i ri përkthimi i Kuranit me komentim të përmbledhur dhe të qartë për kuptimin e Kuranit ashtu si ka zbritur.
  Përkthimi ynë do të publikohet gradualisht, në mënyrë që të mësohet dhe përvetësohet më lehtë nga publiku.

  Përkthimi i Rrugetpaqes.net