Muajt e Shenjtë dhe Vlera e dhjetë ditëve të para të muajit Dhul Hixhe

By |2022-06-30T16:38:12+00:00June 30th, 2022|Haxhi, Të Ndryshme|

Muajt e Shenjtë dhe vlera e dhjetë ditëve të para të muajit Dhul Hixhe

 

Allahu i Madhëruar thotë:

إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِندَ اللّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْراً فِي كِتَابِ اللّهِ يَوْمَ خَلَقَ السَّمَاوَات […]