Pyetje-Përgjigje për Pastrimin

By |2021-12-30T17:31:18+00:00December 30th, 2021|


Pyetje-Përgjigje për Pastrimin; Abdesi, Gusli, Menstruacionet


Pyetja Nr. 69 / Anonim

Esselamu alejkum! Nese je xhunub dhe pastaj futesh ne banjo per te lare trupin pas daljes nga banjo hy ne dyshime qe skam […]