Tag Archives: pyetje-pergjigje

Pyetje Përgjigje rreth Besimit – Akides (7)

29.04.2013 11:40 AM | No Comments

  Message: Selam Alejkum hoxhe i nderuar, pyetja ime i qaset nje hadithi ku Pejgamberi a.s thote se ka njerez qe tere jeten e tyre veprojne mire e ne fund te jetes vdesin si jobesimtar, dhe ka njerez qe...

Read more

Kategoritë