Tag Archives: pyetje-pergjgije

Pyetje Përgjigje rreth Besimit – Akides (9)

29.04.2013 11:41 AM | No Comments

Message: selam alejkum; desha te te pyes per disa ceshtje: 1. Nje person i cili i lutet shume Allahut mos ta fuse ne xhehenem dhe nje dite ai le islamin si fe cili eshte gjykimi i atij personi sepse...

Read more

Kategoritë