Tag Archives: pastrimi shpirtit

Tezkije

06.08.2016 8:09 PM | No Comments

Çdo të thotë të Pastrosh Shpirtin Në kuptimin gjuhësor, tezkije do të thotë pastrim. Ndërsa në terminologjinë fetare “tezkije” është të pastruarit e zemrës nga shokvënia Allahut dhe nga adhurimi i idhujve si dhe nga të gjitha sëmundjet e...

Read more

Kategoritë