Tag Archives: fitnet

Metoda e Selefëve në Trajtimin e Fitneve (1)

06.06.2017 3:56 PM | No Comments

 METODA E SELEFËVE  NË  TRAJTIMIN E FITNEVE Dr. Bledar Karaj el Albani     بسم الله الرحمن الرحيم Parathënie Falenderimi i takon vetëm Allahut. Vetëm Atë falenderojmë, Atij i kërkojmë ndihmë dhe falje të gjynaheve tona. I kërkojmë mbrojtje...

Read more

METODA E SELEFËVE NË TRAJTIMIN E FITNEVE

04.05.2013 8:56 PM | No Comments

METODA E SELEFËVE NË TRAJTIMIN E FITNEVE   Autor: Dr. Bledar HOXHA Formati: 14 x 20 cm Nr. Faqeve: 110 Çmimi: 6 Euro – See more at: http://rrugetepaqes.net/?p=676#sthash.UIst7pFS.dpuf Redaktoi: Erion SULA Formati: 14 x 20 cm Nr. Faqeve: 110...

Read more

Kategoritë