Tag Archives: familja

Sistemi Familjar në Islam

30.01.2017 7:42 AM | No Comments

SISTEMI FAMILJAR NE ISLAM   Autor: Muhamed ibën Ali el Xhami Përktheu: Unejs Shuajb Murati Recensoi: Bledar Albani Këtu do të gjeni: Qëllimet e martesës në Islam Kush e udhëheq institucionin familjar Përgjegjësia e gruas në familje Islami nuk...

Read more

Pyetje-Pergjigje rreth Familjes dhe Problemeve Familjare e Shoqërore (2)

09.05.2013 7:07 PM | No Comments

  (Pyetja Nr. 100) Anonim / Shqiperi / 12-10-2010 Message: eselamu alejkum. Desha me dit se cfar te drejtash ka nje burr ndaj gruas se tij dhe kush duhet me shume sipas islamit gruaja apo femijet? Përgjigje / 15-10-2010...

Read more

Kategoritë