Tag Archives: dija

Libri i Dijes (1) – Ibën Uthejmin

03.05.2013 11:23 PM | No Comments

  Autor: Dijetari i madh Muhamed ibën Salih el Uthejmin (Allahu e mëshiroftë!) Përktheu: Dr. Bledar KARAJ el-Albani Parathënie   Falënderimi i takon vetëm Allahut. Vetëm Atë falënderojmë, Atij i kërkojmë ndihmë dhe falje të gjynaheve tona. I kërkojmë...

Read more

Kategoritë