Tag Archives: akide

Pyetja Nr. 103 (Akide – Besim)

05.02.2015 11:54 PM | Comments Off on Pyetja Nr. 103 (Akide – Besim)

Gentrit – Kosove Pyetja: A mund te shihet Zoti gjeleshanohu, qfare thote kurani, dhe si e komenton Ehli syneti mundesin e te parit te Zotit ne kete dhe boten tjeter? Dhe si e komenton Eshariu kete gje?  ...

Read more

Pyetje Përgjigje rreth Besimit – Akides (7)

29.04.2013 11:40 AM | No Comments

  Message: Selam Alejkum hoxhe i nderuar, pyetja ime i qaset nje hadithi ku Pejgamberi a.s thote se ka njerez qe tere jeten e tyre veprojne mire e ne fund te jetes vdesin si jobesimtar, dhe ka njerez qe...

Read more

Kategoritë