Category Archives: Rreth Zotimeve

Pyetje-Pergjigje rreth Zotimeve dhe Betimeve

09.05.2013 1:11 PM | No Comments

(Pyetja Nr. 9) Anonim / Suedi / 15-02-2011 Message: Es-selamu Alejkum. pyetja ime esht sa dite duhet agjeruar nese ke bere beje ne te rejshmin …sepse kam degjuar se vetem me agjerim mundet me u fal ai gabim ..Allahu ju shperbleft Përgjigje / 22-02-2011 Keto betime jane prej betimeve te paqellimta per te cilat nuk ka detyrim...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë