Category Archives: Rreth Pendimit

Pyetje-Pergjigje rreth Pendimit dhe Sinqeritetit në Besim

24.05.2017 12:22 PM | No Comments

(Pyetja Nr. 27) Besir / Kacanik Message: deshta me dit p.sh nese ke sprova a ban me lyp vdekjen edhe nese e lyp a eshte gjuna deshta me dit kete pytje? Përgjigje Jeta e kesaj bote eshte e gjitha sprove, qofte...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë