Category Archives: Rreth Mjekesise

Pyetje-Përgjigje rreth Mjekësisë dhe Shëndetit (2)

09.08.2015 7:20 AM | No Comments

Esselamu alejkum. A eshte e ndaluar pirja e Marijuanes, dhe sa dite nuk pranohet namazi nese e pin dhe sa dite nese pin alkool? Mos me keqkuptoni. Marijuana eshte e ndaluar ne Islam dhe ajo i bashkangjitet alkoolit ne...

Read more

Pyetje-Përgjigje rreth Mjekësisë dhe Shëndetit (1)

09.05.2013 10:45 AM | No Comments

  Message: Selam alejkum. A lejohet vendosja e protezave per drejtimin e dhembeve? A konsiderohet ky hadith si ndalim per venjen e protezave: Transmetojn Buhariu, Muslimi, Ebu Dauti dhe te tjere, nga Abdullah ibn Mes’udi (radijall-llahu anhu) se ai...

Read more

Kategoritë