Pyetje-Përgjigje rreth Kuranit

2019-10-19T00:18:00+04:00April 29th, 2019|Categories: Rreth Kuranit|

Pyetje-Përgjigje rreth Kuranit   (Pyetja Nr. 30) Suela / Maqedoni Pershendetje. Po du me dit a lejohet leximi i Kuranit me thonj te rritur dhe te lyer? Falemimderit. Përgjigje / 25-01-2018 Nuk ka ndonje ndalese nga leximi i Kuranit me thonje te rritur e te lyer, por lyerja e thonjeve mund te pengoje ujin nga