Pyetje-Përgjigje për Zekatin

2021-04-25T12:25:00+04:00April 25th, 2021|Categories: Rreth Zekatit, Zekati|

Pyetje-Përgjigje për Zekatin   (Pyetja Nr. 14) Admirim Esselamu alejkum. A mē takon tē jap zeqat kētē vit? Jam ne kurbet me familjen, gruaja dhe dy kalamaj. Kam borxhe qē mē duhen vite ti laj. Si duhet me vepru? Përgjigje / 25-04-2021 Esselamu alejkum ue rahmetullah. Zekati eshte pastrim per besimtarin, lumturi per te varferin,