Category Archives: Rreth Xhihadit

Pyetje-Pergjigje rreth Xhihadit

21.04.2015 8:56 PM | No Comments

Selam alejkum. Te pyetjet dhe pergjigjet kaptina e Xhihadit pyetja e 12 te eshte ber kjo pyetje: (Pyetja Nr. 12) Eri / Tiranë / 16-4-2009 Message: o vlla a eshte e vertete se imam ALBANI ka dhene fetwa per...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë