Category Archives: Rreth Pastrimit

Pyetje-Pergjigje rreth Pastrimit: Abdesi, Gusli, Menstruacionet, etj. (2)

15.11.2015 11:00 AM | No Comments

Pyetja: Es selam alejkum kam dy pyetje; 1) Hoxhe kam probleme me hemoroidet(zorren e trashe) dhe shpeshhere smund ta kryej nevojen si duhet ,prandaj shpeshhere kam probleme me abdest madje edhe duke marrë abdest ose duke falut namaz,e sidomos...

Read more

Pyetje-Pergjigje rreth Pastrimit: Abdesi, Gusli, Menstruacionet, etj. (1)

09.05.2013 2:55 PM | No Comments

(Pyetja Nr. 50) Beni / Holand / 17-03-2011 Message: SELAMU ALEIKUM PYETJA ASHT CA DON METHAN GUSEL? ALLAHU JU SHPERBLEFT MET MIRA! Përgjigje / 20-03-2011 Gusel do te thote qe te lash te gjithe trupin me uje, dhe ai eshte i detyrueshem ne...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë