Pyetje-Përgjigje për Agjërimin

2021-04-14T21:35:56+04:00April 13th, 2021|Categories: Pyetje-Përgjigje, Rreth Agjërimit, Rreth Fikhut|

Pyetje-Përgjigje për Agjërimin   (Pyetja Nr. 77) Keislin A lejohet te genjesh kur je me agjerim? Përgjigje / 14-04-2021 Te genjesh, nuk lejohet ne anje rast, as kur agjeron dhe as kur nuk agjeron, sepse kjo perben gjynah apo mekat; por nese genjen gjate dites se agjerimit, kjo gje nuk eprish agjerimin por te ngarkon