Category Archives: Rreth Ekonomisë

Pyetje-Pergjigje rreth Ekonomisë dhe çeshtjeve financiare

06.05.2017 12:25 PM | No Comments

Selam Alejkum A lejohet perdorimi i kartave te kreditit? Falenderimi i takon vetem Allahut, dhe paqja e bekimet e Allahut qofshin mbi Muhamedin! Lejohet perdorimi i kartave te kreditit qe nuk jane te lidhura me asnje ndalese te sheriatit,...

Read more

Kategoritë