You are here:--Rreth Besimit

April 2019

Pyetje-Përgjigje për Besimin (2)

2019-04-28T20:18:32+04:00April 28th, 2019|Categories: Rreth Besimit|

Pyetje-Përgjigje për Besimin (2)   Përgjigjet përgatiten nga Dr. Bledar Albani   (PYETJA NR. 112) VEHBI / SUEDI Es-salamu ue alejkum. Perse shijat i drejtohen Hasanit, Hysejnit, Fatimes me “alejhi selam”, ndersa ne sunnit i themi “radiallahu anhu”? PËRGJIGJE / 8-2-2018 Ue alejkumu selam ue rahmetullahi ue berekatuhu Ne sunnit qendrojme ne ate qe ka

Pyetje-Përgjigje për Besimin (1)

2019-04-26T23:40:43+04:00April 26th, 2019|Categories: Pyetje-Përgjigje, Rreth Besimit|

Pyetje-Përgjigje për Besimin (1)   Përgjigjet përgatiten nga Dr. Bledar Albani (PYETJA NR. 50) GENI / TIRANË Message: Selamu alejkum. O vella, a eshte e vertete se ti nuk e ben qafir ate qe e mohon diten e gjykimit? PËRGJIGJE / 21-4-2009 Kjo pyetje eshte pak e çuditshme, megjithese tregon per sinqeritetin e pyetesit dhe sqarimin