You are here:--Familjare

April 2019

Pyetje-Përgjigje për Familjen (2)

2019-04-28T21:01:08+04:00April 28th, 2019|Categories: Familjare|

Pyetje-Pergjigje për Familjen (2)   Përgjigjet përgatiten nga Dr. Bledar Albani (Pyetja Nr. 100) Anonim / Shqiperi / 12-10-2010 Message: eselamu alejkum. Desha me dit se cfar te drejtash ka nje burr ndaj gruas se tij dhe kush duhet me shume sipas islamit gruaja apo femijet? Përgjigje / 15-10-2010 Ne lidhje me te drejtat e

Pyetje-Pergjigje për Familjen (1)

2019-04-28T20:32:43+04:00April 28th, 2019|Categories: Familjare|

Pyetje-Pergjigje për Familjen (1)   Përgjigjet përgatiten nga Dr. Bledar Albani (Pyetja Nr. 50) Anonim / Tiranë / 24-4-2009 Message: Selam alejkum, desha te pyes lidhur me nje vella timin musliman, ai ka kerkuar nje vajz disa here per martese dhe ajo ka refuzuar, tani ky vellai po e konsideron ate motren si fajtore per