Category Archives: Familjare & Shoqerore

Pyetje-Pergjigje rreth Familjes dhe Problemeve Familjare e Shoqërore (3)

12.05.2017 11:29 AM | No Comments

Selam Alejkum… Doja te merja nje pergjigjeje nga ju. Jam 21 vjeç dhe jam i martuar. Bashkeshortja ime deshiron te mbulohet dhe une nuk e ndaloj, por familja ime nuk e pranon mbulesen e saj ne asnje menyre. Çfare...

Read more

Pyetje Familjare-Shoqërore (1)

09.04.2017 6:48 PM | No Comments

Pyetje-Pergjigje rreth Familjes dhe Problemeve Familjare e Shoqërore (1) (Pyetja Nr. 50) Anonim / Tiranë / 24-4-2009 Message: Selam alejkum, desha te pyes lidhur me nje vella timin musliman, ai ka kerkuar nje vajz disa here per martese dhe...

Read more

Pyetje-Pergjigje rreth Familjes dhe Problemeve Familjare e Shoqërore (2)

09.05.2013 7:07 PM | No Comments

  (Pyetja Nr. 100) Anonim / Shqiperi / 12-10-2010 Message: eselamu alejkum. Desha me dit se cfar te drejtash ka nje burr ndaj gruas se tij dhe kush duhet me shume sipas islamit gruaja apo femijet? Përgjigje / 15-10-2010...

Read more

Kategoritë

Kohët e Faljeve