Category Archives: Divorci

ZGJIDHJA E AKTIT TË MARTESËS DHE PASOJAT E SAJ

30.07.2015 5:03 PM | No Comments

  ZGJIDHJA E AKTIT TË MARTESËS DHE PASOJAT E SAJ MES KODIT TË FAMILJES TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE KODIT TË GJENDJES CIVILE TË JORDANISË STUDIM JURIDIK SHERIATIK KRAHASUES   Autor: Dr. BLEDAR ALBANI Mbikëqyrës: Prof. Dr. Khaluk Muhamed...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë