Home » Fikh

Muajt e Shenjtë dhe Vlera e dhjetë ditëve të para të muajit Dhul Hixhe

By |2022-06-30T16:38:12+00:00June 30th, 2022|Haxhi, Të Ndryshme|

Muajt e Shenjtë dhe vlera e dhjetë ditëve të para të muajit Dhul Hixhe

 

Allahu i Madhëruar thotë:

إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِندَ اللّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْراً فِي كِتَابِ اللّهِ يَوْمَ خَلَقَ السَّمَاوَات […]

Pastërtia

By |2022-02-19T08:51:26+00:00November 18th, 2016|Fikh, Pastërtia|

Pastërtia

Nga libri “El Vexhiz fi Fikhis Suneh uel Kitabil Aziz”, i Abduladhim ibën Bedevi el Halefi

Pastërtia në kuptimin gjuhësor është të pastruarit dhe dlirësia nga papastërtitë aksidentale, […]

Go to Top