Category Archives: Aktuale

Festat Jo-Islame

31.12.2017 10:47 AM | No Comments

VITI I RI, KRISHTLINDJET, MEVLUDI, DITËLINDJET; NË PESHOREN E SË VËRTETËS MONOTEISTE   Lavdi Zotit, Krijuesit të qiejve dhe Tokës, Zotëruesit të gjithçkaje që ka krijuar, Vullneti i të Cilit sundon në qiej dhe në Tokë, Vështruesit të gjithçkaje...

Read more

ALEANCA FAMËKEQE

06.06.2017 10:21 AM | No Comments

ALEANCA FAMËKEQE QË KËRKON SHPËRTHIMIN DHE SHKATËRRIMIN E BOTËS ARABE ISLAME (VËLLEZËRIT MUSLIMANË + TALEBANËT / ISIS / HAVARIXH + RAFIDITE / SHIJAT E IRANIT)   Falënderimi i përket vetëm Allahut, dhe paqja e bekimet e Allahut qofshin mbi...

Read more

TEMA TË RËNDËSISHME RRETH XHIHADIT

19.07.2015 10:39 PM | No Comments

  Lavdëroi: Dijetari i madh Salih ibën Feuzan ibën Abdullah el Feuzan Autor: Shejh Abdullah ibën Sead ibën Muhamed Eba Husejn Përktheu: Dr. Bledar Karaj el Albani Tema te rendesishme rreth Xhihadit Së pari: Rëndësia e Xhihadit në Islam...

Read more

Radio Kurani


Shejh Saud Shurejm


Kategoritë