Category Archives: Shenjat e Kiametit

SHENJAT E MËDHA TË KIAMETIT

03.05.2017 6:34 PM | No Comments

  Nga libri me titull SHENJAT E KIAMETIT Prof. Dr. Abdullah Sulejman El Gafili Profesor në Universitetin Islamik në Medinen e Ndritshme   Përgatiti Dr. BLEDAR KARAJ EL ALBANI     Parathënie   Lavdërimi i takon vetëm Allahut. Vetëm...

Read more

Sprova e Dexhalit – Shenjat e Medha te Kiametit

17.08.2015 2:14 PM | No Comments

Tema e dytë Sprova e Dexhalit nga Shenjat e Medha te Kiametit   Fjala “Dexhal” ka kuptimin mbulues i të vërtetës, pështjellues dhe ngatërrues, dhe Dexhali e ka marrë këtë emër sepse ai e mbulon të vërtetën me të...

Read more

Kategoritë