September 2021

Pyetje-Përgjigje për Besimin (2)

2021-09-09T21:40:59+04:00September 9th, 2021|Categories: Rreth Besimit|

Pyetje-Përgjigje për Besimin (2)   (PYETJA NR. 112) Valmir Asalamualejkum! Kohet e fundit po me ndodhin gjëra të çuditshme!! Sa herë që e shtoj ibadetin ndaj Allahut( me koncentrim te theksuar , nafile namaz, falje me shpesh e namazeve ne xhami , sadaka etj.), ndoshin gjëra të cilat shkaktojnë probleme , siç janë: zënka me

Pyetje-Përgjigje të ndryshme (6)

2021-09-09T21:21:43+04:00September 9th, 2021|Categories: Pyetje Të Ndryshme, Të Ndryshme|

Pyetje-Përgjigje të Ndryshme (6)   (Pyetja Nr. 267) Anonim Selam alejkum! Nese blejme nje pice,por ne te ka bacon derri,nese e heqim bacon nga pica ,ben te hahet pica? Faleminderit! Përgjigje / 9-9-2021 Ue alejkumu selam! Problemi i mishit te derrit eshte se ai nuk eshte mish por dhjam, dhe dhjami i tij eshte shkrire

Go to Top