April 2021

Cilat janë gjërat që mund të prishin agjërimin tuaj?

2021-04-13T22:27:40+04:00April 13th, 2021|Categories: Agjërimi|

Cilat janë gjërat që mund të prishin agjërimin tuaj?   Çfarë mund ta prishë agjërimin tuaj? Pikat për sytë, supozitorët apo parfumi dhe thithja e tij? Si dhe shumë pyetje për të cilat do të gjeni përgjigje në këtë artikull. Në Ramazan, dikush mund të mendojë se marrja e një ilaçi mund ta prishë agjërimin

Go to Top