December 2019

Pyetje-Përgjigje për Besimin (2)

2020-01-03T23:54:29+04:00December 15th, 2019|Categories: Rreth Besimit|

Pyetje-Përgjigje për Besimin (2)   (PYETJA NR. 111) Alban / Kosovë Selam alejkum. A eshte e vertete qe imam Iben Tejmije ka qen ne rrugen e devijuar te filozofeve. http://www.drilongashi.com/mektebi/iben-tejmija/1018-10-akideja-e-imam-ebu-hanifes-dhe-iben-tejmija.html PËRGJIGJE / 15-12-2019 Ue alejkumu selam vella Alban, Nuk duhet ta vesh ne dyshim rrugen e drejte ne te cilen ka qene Iben Tejmije (Allahu

SHENJAT E MEDHA TE KIAMETIT (6)

2020-03-25T20:08:39+04:00December 8th, 2019|Categories: Besim|

SHENJAT E MEDHA TE KIAMETIT (6) Dalja e Kafshës së Tokës   Nga libri me titull SHENJAT E KIAMETIT Prof. Dr. Abdullah Sulejman El Gafili Profesor në Universitetin Islamik në Medinen e Ndritshme   Nga shenjat e mëdha të Kiametit është edhe dalja e një kafshe nga toka në fund të jetës në tokë, e

Go to Top