SHENJAT E MEDHA TE KIAMETIT (5)

2020-03-25T20:09:52+04:00November 30th, 2019|Categories: Besim|

SHENJAT E MEDHA TE KIAMETIT (5) Lindja e Diellit nga Perëndimi Nga libri me titull SHENJAT E KIAMETIT Prof. Dr. Abdullah Sulejman El Gafili Profesor në Universitetin Islamik në Medinen e Ndritshme   Lindja e Diellit nga Perëndimi është nga shenjat e mëdha të Kiametit, dhe kjo është e aprovuar në Kuran, Sunet dhe unanimitetin