Pyetje-Përgjigje të ndryshme (5)

2019-07-19T17:23:02+04:00July 17th, 2019|Categories: Pyetje Të Ndryshme, Të Ndryshme|

Pyetje-Përgjigje të ndryshme (5)   (Pyetja Nr. 250) Luljeta / Gjermani Message: Selamu alejkum. A eshte haram kjo qeshtje: qe nese e ke dike te semur dhe ti jep para(sadak) per t’u sheruar ai,apo kur te nisesh ne rruge te gjat dhe jep sadak, per te mbri mir . Pyetja ime eshte tani, a ka ketu